Fix: 0265260099 | Mobil: 0726300931 office@avcostache.ro

speakers-414561_640               Intamplarea care ne aduce in contact cu o problema juridica este pentru fiecare dintre noi un atac asupra zonei noastre de confort.

Ne scoate din acea siguranta pe care ne-o cladim cu fiecare principiu pe care ni-l formam si il respectam cu sfintenie.

Putini stiu insa ca aceasta perturbare a starii noastre de confort reprezinta ceea ce popular se spune un pas inainte.

Ma feresc sa spun evolutie, pentru ca ar putea fi unii care sa spuna „ Ce evolutie?  Eu nu vreau sa evoluez eu vreau sa-mi rezolv problema aceasta!”.. pentru a fi in siguranta!

Siguranta… aceasta ingrata stare pe care o cautam toata viata, care ni se preda de cand suntem in pantecul mamei!…

    Si totusi nu reusim niciodata sa spunem „ Acum sunt in siguranta!” De ce?

      Pentru ca nu avem nevoie de ea. Omul, este conceput astfel incat sa poata sa se descurce oricand si oricum! Si totusi unii de ce nu se descurca? Pentru ca se opresc intr-un moment al vietii lor in care se simt in siguranta dar care nu le ofera ceea ce cred ei ca inseamna siguranta.

    Atunci ce e de facut? In primul rand sa decizi ceea ce vrei sa faci. Iar daca nu reusesti sa vezi drumul spre acel ceva , atunci iti propun sa participi la un antrenament  in care eu voi fi antrenorul si tu, sportivul care tinde spre acel obiectiv.

Este vorba de coaching, – metoda de dezvoltare personala si nu numai care are puternice influente asupra actiunilor dorite si nerealizate inca de noi.

Preluat de la sportivi , termenul este folosit in prezent pentru activitatea prin care, sub indrumarea unei coach putem face pasul imposibil de realizat.

Dar nimic nu este imposibil ,iar omul s-a nascut cu dreptul la fericire ! Iar calea de a -l valorifica depinde numai de el!

Daca sunteti intr-un astfel de pas, ridicati mana, luati telefonul si formati numarul meu de telefon ……sau scrie-mi un email. 

Si ai invins!

                         Cu drag,

                                  Elena Nuta Costache

Daca aveti intrebari sau nelamuriri

Puteti sa ma contactati telefonic sau sa-mi transmiteti un email iar in cel mai scurt timp primiti un raspuns.

Contactati-ma