Fix: 0265260099 | Mobil: 0726300931 office@avcostache.ro

Legea penala

lawyer-28782_640

          Legea penala este legea care apara valorile sociale ale unei societati . desiur , definitia este mult mai complexa insa pentru fiecare persoana este necesar sa cunoasca faptul ca legea penala este aplicabila faptelor personale , ale fiecaruia dintre noi.

Este adevarat ca in prezent legea penala poate fi aplicabila si persoanelor juridice , insa in final tot la o persoana se ajunge , respectiv la faptele savarsite de aceasta.

Desigur toti cunoastem dreptul prevazut de lege ca fiecare beneficiem de prezumtia de nevinovatie.

Insa efectele acestui drept, precum si atitudinea celui care are nevoie de ea , doar un avocat poate sa va o explice.

De multe ori auzim „Desi am fost nevinovat m-a condamnat!”.

       Legea penala nu inseamna numai talharie, omor, vatamare corporala, sau condurerea sub influenta bauturilor alcoolice peste limita admisa de lege.

        Legea penala este aplicabila si in domenii precum cele comerciale, de asistenta sociala sau de sanatate, ( denumite malpraxis), sau chiar de jocuri de noroc.

Avocatul este cel care va va informa de ce se intampla astfel ce ar trebui sa faceti si care va sunt drepturile dar si obligatiile.

        Cabinetul nostru va ofera consultatii in domeniile dreptului penal atat in ceea ce priveste invinuirea care ar putea sa fie stabilita in sarcina dvs cat si pentru atunci cand ati fost victima unei fapte penale savarsite de alte persoane.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri

Puteti sa ma contactati telefonic sau sa-mi transmiteti un email iar in cel mai scurt timp primiti un raspuns.

Contactati-ma